Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 
 

Veterinär i Falkenberg

 

Falkenbergs Veterinärservice startades redan 1995, då inleddes ett samarbete med VäxaSverige, vilket är positivt för både rådgivare och kunder. Stationen ägs idag av veterinär Christine Rysten, veterinär Jenny Bengtsson och veterinär Elenor Hovelius med Jeanette Odlander och Rita Palmelund som medarbetare. 

 

Vi erbjuder lantbrukare och hästägare i Falkenbergsområdet ambulerande veterinärservice. Ute på fältet servar vi de flesta djuren men med tyngdpunkt på kor, hästar, grisar och får. Dagtid har vi även möjlighet att ta emot smådjur. Vi erbjuder tjänster såsom vaccinering, id-märkning, tovklippning, enklare medicinska utredningar m.m. Du har även möjlighet att kontakta en veterinär för konsultation under telefontid.

 

Patienter som är i behov av stationärvård, röntgen- eller ultraljudsundersökning eller akut blodprovsanalys hänvisas till närliggande större djursjukhus eller djurkliniker.

 

Vi har jour dygnet runt för lantbrukets djur och hästar. Under jourtid prioriterar vi våra fasta kunder. 

Veterinär

Kontakt

Falkenbergs Veterinärservice


Torsholmsvägen 3
311 50 FALKENBERG

Kontakta oss
Email
Tel: 0346-75 18 80
Tel: 070-553 26 46
Översikt